Hegymagas

Település a Szent György-hegy lábánál

HIRDETMÉNY és MEGHÍVÓ – településrendezési eszközök felülvizsgálatának véleményezésére

Tisztelt Lakosság!
Tisztelt Érdekeltek!

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Kormányrendelet (Kr.) 29/A.§ (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelően, a településfejlesztési, a településrendezési és a településképi partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 6/2017. (V. 18.) önkormányzati rendelete (Kt.) alapján kérem, Hegymagas község településrendezési eszközeinek felülvizsgálatának véleményezését.

A véleményezési szakaszra összeállított dokumentáció a település honlapján (www.hegymagas.hu) a Településfejlesztés/Településrendezési terv felülvizsgálata/Egyeztetési dokumentumok/Véleményezésre megküldött tervdokumentumok címszó alatt érhető el, és tölthető le,
illetve megtekinthető Hegymagas Község Önkormányzatának hivatali helyiségében (8263 Hegymagas, Szigligeti u. 13.), vagy a Szigligeti Közös Önkormányzati Hivatalban (8264 Szigliget, Kossuth L. u. 54.) munkaidőben.
Kérem személyes egyeztetés esetén előzetesen telefonon érdeklődni szíveskedjenek.
Ezúton kérem, a Kt. 2.§ (5) bekezdése értelmében a honlapról letölthető, illetve a Hegymagas Község Önkormányzatának vagy Szigligeti Közös Önkormányzati Hivatal hivatali helyiségében átvehető partneri adatlap felhasználásával a közzétételtől számított 15 napon belül tegyenek észrevételt, javaslatot, nyilvánítsanak véleményt a településrendezési dokumentumok tekintetében.

Tájékoztatom továbbá a T. Partnereket, hogy a településrendezési eszközök felülvizsgálata tárgyában tartandó lakossági fórum ideje és helyszíne:
2018. szeptember 20. – 17.00 óra
Kultúrház, Hegymagas, Szigligeti utca 16.

Kérdés, illetve észrevétel esetén állunk rendelkezésükre. Kérjük hívja hivatalunkat a 06 (87) 461-355 – ös telefonszámon.

Észrevételeit, segítőkészségét, a megfelelő színvonalú rendezési terv kidolgozásához adott támogatását előre is köszönjük.

Hegymagas, 2018. szeptember 12.

Tisztelettel:
Tóth János Zoltán sk.
polgármester2018. szeptember 12.