Hegymagas

Település a Szent György-hegy lábánál

Adófizetési határidő

Felhívjuk Tisztelt Adózóink figyelmét, hogy a helyi adók (kommunális adó, építményadó, helyi iparűzési adó) II. félévi befizetési határideje 2022. szeptember 15. napja!

A befizetéshez szükséges csekkeket hivatalunk az I. féléves csekkekkel együtt postázta adózóinknak 2022. február hónap végén, illetve a bankszámla-nyitásra kötelezett vállalkozók ugyanekkor adószámla-kivonatot kaptak ügyfélkapujukra.

Ügyfélkapuval rendelkező személyek a helyi adókat a http://ohp.asp.lgov.hu oldalon is befizethetik, illetve itt ellenőrizhetik a befizetéseket és az utaláshoz szükséges számlaszámokat is, ha letöltik adószámla-kivonatukat.

Aki csekken szeretné a II. féléves adóját befizetni és nem találja a februárban megküldött csekket, új csekket kérhet a Szigligeti Közös Önkormányzati Hivatalban (Szigliget, Kossuth u. 54.) hétfő és szerdai napokon 8-12 és 13-16 óra között és pénteki napon 8-12 között.

Felkérjük Tisztelt Adózóinkat, hogy ügyeljenek a határidő megtartására, mert a késedelmes befizetések után a központi könyvelési rendszer jelenleg évi 15,75%-os késedelmi pótlékot számol fel!

Tóthné dr. Titz Éva
jegyző s.k.2022. augusztus 25.